Sønderjyske-forsvarer efter 2-2: Det var indianerbold

Lørdag aften spillede Sønderjyske sin femte kamp i træk i Alka Superligaen uden sejr. Holdet begynder nu at ligge tungt i den nederste ende af tabellen, netop nu på en niendeplads. Dog med ni point ned til nedrykningsstregen.

Sønderjyskes Pierre Kanstrup mente efter kampen, at holdet måtte være tilfreds med 2-2 ude mod Silkeborg. Sønderjyskes udligning faldt kort før tid.

- Det havde været en bitter pille at sluge, hvis det var blevet til nederlag. Jeg synes, at vi havde styr på det, men det bliver lidt indianerbold, hvor begge hold kommer til chancer, og så er det måske fair nok, at vi deler.

Pierre Kanstrup var tæt på at blive den store skurk for Sønderjyske, da han uheldigt bragte Silkeborg foran på et selvmål.

- Den rammer mig, og det er sindssygt uheldigt. Men det kendetegner os måske lidt for tiden, at det er nogle spøjse mål, der går imod os, siger han.

Efter kampen var det desuden en skuffet Nicolaj Madsen, der ellers synes, at holdet sad godt på kampen.

- Jeg føler, at vi har styr på det faktisk. Vi er klart bedst i første halvleg, men kommer ikke godt ud til anden. Og efter at have været bagud to gange, så vil jeg brokke mig over at få et enkelt point.

Nicolaj Madsen kom på tavlen for Sønderjyske, og det var en lille forløsning for midtbanespilleren.

- Jeg har hungret efter at score nogle mål. Jeg har haft chancerne, og det giver noget selvtillid endelig at få scoret. Jeg kan ikke rigtig huske, hvornår det sidste sket, så det er dejligt at være på tavlen igen, siger Madsen.

Sønderjyske spiller i næste runde ude mod Hobro.

/ritzau/

.

Dagens Gossip