Sønderjyske henter landsholdsfløj hos BSV

Håndboldklubben Sønderjyske har hentet en markant forstærkning.

Landsholdsfløjen Casper U. Mortensen skifter til klubben fra Bjerringbro-Silkeborg. Kontrakten gælder for resten af denne sæson.

- Jeg er rigtig glad for aftalen med Sønderjyske, der giver mig mulighed for at tage hul på et nyt kapitel, hvor jeg først og fremmest vil kæmpe for, at klubben klarer sig godt i såvel ligaen som EHF Cuppen, siger Casper U. Mortensen i en pressemeddelelse.

Den 24-årige venstrefløj, der blandt andet var med ved EM i år, er kommet i overskud hos BSV, hvor Stefan Hundstrup bliver foretrukket på fløjen.

- Jeg har truffet beslutningen om klubskiftet, fordi jeg gerne vil fortsætte min personlige udvikling. Det stod klart for mig, at jeg ikke var tiltænkt den samme rolle i BSV i denne sæson som tidligere, og det er derfor en fantastisk mulighed for mig at komme til Sønderjyske.

- Det er en spændende og ambitiøs klub, der har været i en rivende udvikling de seneste sæsoner. Jeg glæder mig til at spille foran hjemmepublikummet i Broager Sparekasse Skansen, hvor jeg altid har oplevet en fantastisk stemning, når jeg har spillet der, siger han.

Tilgangen af Casper U. Mortensen løser samtidig et problem for Sønderjyske, fordi Andreas Toudahl er ude på grund af en diskusprolaps.

- Andreas Toudahls skade var en stor bet for holdet, og jeg føler virkelig med Andreas i sådan en situation. At vores anden fløj, Christoffer Fors, kun er på vej tilbage efter en langvarig skade, har gjort os meget sårbare på den position.

- Det er derfor rigtigt glædeligt, at vi har kunnet tilføre en fløjspiller til truppen. At det så er blevet en spiller med et niveau som Caspers, kan man som træner kun være yderst tilfreds med, siger Sønderjyskes cheftræner, Morten Henriksen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip