Sønderjyske: Hradecky årsag til manglende mål

Sønderjyske led søndag aften et 0-1-nederlag til Brøndby i Alka Superligaen hjemme på Sydbank Park i Haderslev.

Anfører hos Sønderjyske, Pierre Kanstrup, mener, at årsagen til, at sønderjyderne ikke fik point var en velspillende Lukas Hradecky i Brøndby-målet.

- De havde en dygtig målmand, og det var grunden til, at vi ikke scorede i dag, siger Kanstrup.

Den tidligere Brøndby-spiller er desuden ærgerlig over at tabe en kamp, hvor han følte, sønderjyderne var i kontrol det meste af tiden, og specielt Brøndbys mål gjorde ondt på forsvarsspilleren.

- Det var ærgerligt, for jeg syntes, vi kontrollerede kampen i store perioder. Det mål, de scorede, faldt, fordi vi ikke overholdt de helt elementære aftaler. Vi er et hold, og vi skal kunne stole på hinanden. Det kunne vi ikke i situationen desværre, siger Pierre Kanstrup.

Cheftræner i Sønderjyske, Lars Søndergaard, står med en blandet følelse efter kampen, og mener ikke, at hans mandskab fik nok ud af anstrengelserne.

- Op til den sidste tredjedel af banen var jeg egentligt fint tilfreds, men vi kom ikke til de helt store chancer i anden halvleg, selvom vi lagde et ekstremt hårdt pres på Brøndby, siger han.

Den kommende AaB-træner erkender dog også, at Brøndby spillede en god kamp rent defensivt.

- Da vi kom bagud 0-1, fik Brøndby lukket ned for Silas Songani og Marvin Pourie, og det blev lidt sværere for os. Derudover stod Lukas Hradecky en fantastisk flot kamp, siger Lars Søndergaard.

Sønderjyske spiller igen allerede på onsdag, når det går løs i DBU Pokalens semifinaler. Her venter FC Vestsjælland på Harboe Arena i Slagelse.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip