Sønderjyske-målhelt: Zaglebie Lubin undervurderede os

Sønderjyske kunne torsdag tage turen hjem til Danmark med en god smag i munden og en vis tro på videre avancement i Europa League.

I Polen imponerede Sønderjyske med en 2-1 sejr over Zaglebie Lubin, og dermed er mulighederne åbne før det andet opgør i tredje kvalifikationsrunde, hvor vinderen går videre til to playoffkampe om at nå med i gruppespillet i turneringen.

Simon Kroon bragte Sønderjyske foran 1-0, og Marc Dal Hende gjorde det til 2-0 på et hovedstød, før hjemmeholdet fik reduceret til slutresultatet.

Efter sejren var Marc Dal Hende overrasket over Sønderjyskes dominans i første halvleg.

- Vi kørte dem jo rundt på røv og albuer i første halvleg. Lubin kunne knap sætte to pasninger sammen, og de må simpelthen have undervurderet os. Vi spillede virkelig godt, men det overraskede mig, at vi sad så meget på det, siger Marc Dal Hende til tv3sport.dk.

Der spilles returopgør om en uge på Sønderjyskes græs, og her forventer målscoren, at de polske gæster vil blive en stor udfordring.

-De kommer buldrende på torsdag. De har ikke noget at tabe, og de kan simpelthen ikke undervurdere os to gange i træk. Det er slet ikke afgjort endnu, siger Marc Dal Hende.

/ritzau/

 

Dagens Gossip