Sønderjyske-matchvinder Hedegaard: Det er som en drøm

Sønderjyske vendte søndag et truende nederlag mod FC Midtjylland til en sejr på 3-2 efter et flot comeback. Det tredje og afgørende mål blev scoret af Mikkel Hedegaard, som scorede på en fremragende flugter fra kanten af feltet.

Den unge matchvinder var efter kampen naturligvis lykkelig for sin første scoring i den lyseblå Sønderjyske-trøje.

- Jeg kan slet ikke forstå det, og det eneste, jeg tænkte på efter scoringen, var, hvor jeg skulle løbe hen. Det er det sygeste, jeg har prøvet. Det er som en drøm, siger Mikkel Hedegaard.

Inden kampen havde den 19-årige sønderjyde blot spillet to minutters Superligafodbold.

- Jeg tænkte bare, at jeg ville lægge den ind i feltet igen. Men jeg fik en god berøring på den, og så sparkede jeg bare på mål. Jeg vidste, at den skulle i en bue, og så røg den over i hjørnet, siger han.

Mikkel Hedegaard, som gør sig mest i det defensive, er ikke vant til være i målscorens rolle, men han var ikke i tvivl om målets betydning.

- Jeg scorer ikke så ofte, men det er det bedste mål, som jeg kan huske, at jeg har scoret. Det er også det mest betydningsfulde mål, jeg har scoret. Jeg mindes ikke, at have lavet et lignende mål.

- Jeg tænkte ude på bænken, at hvis jeg kom ind, så skulle jeg bare give den gas. Da jeg så scorede, var det helt vildt.

- Det er fedt at afgøre det, men jeg er bare glad for at komme ind. Det er min blot anden Superligakamp, siger han.

Målscoren, som stammer fra Haderslev, vil for altid huske sit første mål på det stadion, som han er kommet på, siden han var lille.

- At afgøre det på det stadion jeg er kommet på med min mor og far, siden jeg var lille, er noget, som jeg vil huske for evigt, siger Mikkel Hedegaard.

Mikkel Hedegaards matchvindene drømmemål placerede sønderjyderne på en andenplads i Superligaen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip