Sønderjyske om topplacering: Kan hurtigt gå nedad bakke

Med et enkelt point efter 0-0-kampen ude mod Viborg kravlede Sønderjyske op på en foreløbig andenplads i Superligaen.

Alligevel ønsker træner Jacob Michelsen ikke at kalde sit mandskab for et tophold endnu, men understreger, at det ser fint ud for sønderjyderne.

- Vi går ikke så meget op i den placering, for vi kan ikke bruge den til noget endnu. For om en seks til syv runder kan det se meget anderledes ud, siger Jakob Michelsen.

Målet inden sæsonen var at undgå nedrykning, og her tør Jakob Michelsen godt at lægge hovedet på blokken. For nu handler det om at sikre det bedste resultat i klubbens historie.

- Jeg tør godt vove pelsen og sige, at vi har indfriet det første mål, som var at undgå nedrykning. Vores næste mål er at få over 45 point, som er det bedste pointantal i klubbens historie.

- Vi vil selvfølgelig gerne slutte så højt i tabellen som muligt, men vi må også acceptere, at det hurtigt kan gå den anden vej, siger han.

Også Johan Absalonsen er forsigtig med at kalde sønderjyderne et tophold, og han håber ikke, at der er nogen i Haderslev, der har sat næsen op efter europæiske eventyr endnu. Der kan ifølge ham nå at ske meget endnu.

- Jeg håber ikke, at nogen regner med europæisk fodbold, for der er mange kampe endnu. Lige nu nyder vi bare, at vi spiller med om de sjove pladser, og vi håber, det kan vare så længe som muligt, siger Absalonsen.

Han mener, at det er så tæt i Superligaen, at de fleste hold stadig er konkurrenter om topplaceringerne.

- Alle top-syv-hold er stadig vores konkurrenter. Vi kan på en god sæson ende på en høj placering, men vi kan også nå at ende et stykke nede endnu. Det betyder ikke så meget, om det lige er AaB eller Brøndby, der ligger ved siden af os nu.

- Vi er ydmyge nok til at vide, at om fire til fem runder, så kan vi ligge nede i midten af tabellen, og det skal vi have respekt for, siger han.

Der venter et nøgleopgør for Sønderjyske i næste runde af Superligaen, når FC Midtjylland gæster Haderslev.

/ritzau/

 

Dagens Gossip