Sønderjyske: Presset hviler på FC Vestsjælland

Jagten på pokalfinalen i Telia Parken fortsætter for Sønderjyske, når FC Vestsjælland gæster Haderslev onsdag aften.

Sønderjyske tabte skuffende den første semifinale med 0-2 i Slagelse, men klubbens assistenttræner, Peter Enevoldsen, er alligevel optimistisk forud for returkampen.

- Vi har ikke det store pres på os, da vi tabte 0-2 derovre i det første opgør. Vi skal prøve og have noget humør på og holde nullet så længe som muligt, så vi kan få scoret og derved få skabt liv i kampen.

- Vi må ikke komme bagud, fordi så ved vi, det selvfølgelig bliver ekstremt svært. Så længe det står 0-0, har vi chancen, og jeg er sikker på, vi nok skal få scoret, siger Peter Enevoldsen til klubbens hjemmeside.

Af samme grund var der blandt andet fokus på afslutninger ved tirsdagens Sønderjyske-træning, fortæller Enevoldsen.

- Spillerne så gode ud ved træningen. Vi trænede nogle afslutninger, og her så spillerne skarpe ud, så vi håber, det kommer onsdag også, siger Enevoldsen.

Sønderjyskes cheftræner, Lars Søndergaard, har i forhold til søndagens 0-3-nederlag mod AaB suppleret truppen med U19-talenterne Mikkel Hedegaard og Sebastian Sommer, mens Nicolaj Madsen glider ud af truppen med karantæne.

Pokalkampen mellem Sønderjyske og FC Vestsjælland fløjtes i gang onsdag klokken 18 på Sydbank Park.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip