Sønderjyske-profiler: Vi var tættest på sejren

Der var tilfredshed i Sønderjyske-lejren efter 0-0-hjemmekampen mod AaB. De forsvarende mestre fra Aalborg havde det svært mod et Sønderjyske-hold, der fra kampens start gik frisk til opgaven trods sommervarmen.

- Kampen bar præg af de varme temperaturer. Det kostede mange kræfter. Vi skabte dog chancer nok til at kunne vinde en smal sejr, men uafgjort er et passende udfald på kampen, siger Johan Absalonsen.

Unge Andreas Oggesen blev kåret til Sønderjyskes bedste spiller.

- Man går altid efter tre point, men når man møder de forsvarende mestre og pokalvindere, så kan man godt være tilfreds med et point. Det er vel også et fair resultat, selvom vi nok var tættest på sejren, siger Andreas Oggesen.

- Vi holdt dem jo helt fra målchancer, og vi var til tider farlige på kontra. Skulle nogen have tre point, burde det være os, siger Andreas Oggesen.

I angrebet hos Sønderjyske var der debut til bosniske Bojan Golubovic, der kom ind i slutminutterne. Han hæftede sig ved, at kampen var meget fysisk, og samtidig pointerede han, at han er langt fra topformen endnu.

- Jeg har fået en god modtagelse af alle, men jeg er et stykke fra kampformen. Jeg mangler træning og er vel kun på 60 til 70 procent, siger Bojan Golubovic.

Sønderjyskes næste opgave er lokalopgøret i Esbjerg på søndag i næste uge.

/ritzau/

 

Dagens Gossip