Sønderjyske-spiller utilfreds med annulleret scoring

Sønderjyske tabte søndagens topkamp i Alka Superligaen på udebane mod FC København med 0-1.

Gæsterne havde undervejs bolden over stregen, men måtte se scoringen annulleret for et frispark mod FC København-målmand Robin Olsen, begået af Marcel Rømer. Rømer var ikke enig i kendelsen.

- Jeg synes ikke, der var skyggen af frispark. Jeg ved godt, at målmænd skal beskyttes, men jeg gav kun et lille puf, inden bolden var i nærheden, for at få positioneret mig. Det synes jeg ikke, skal give et frispark, siger Rømer.

- Den blev dømt sent, og det siger måske noget om, at dommeren var mere nervøs for at dømme en fejldom til vores fordel end til deres. Det er ikke sikkert, den var blevet dømt nede i det andet felt, fortsætter han.

Rømer mener, at tvivlskendelserne ofte går FCK’s vej i Telia Parken.

- Der er en tendens til, at FC København bliver beskyttet lidt herinde, og ud over at det er det bedste hold herhjemme, så gør dét det ikke nemmere at spille herinde, siger Rømer.

Han bakkes op af holdkammerat Janus Drachmann.

- Det irriterer mig, at de fik lov at trække tiden til sidst, mens vi fik en masse reprimander. Det sker kun herinde hos FCK, siger Drachmann, som dog føler, at holdet havde stor ære af kampen.

- Vi viste fantastisk moral og holdt kampen i live i lang tid. Det vidner om stor karakterstyrke fra vores hold, hvor vi endda spiller med et helt nyt forsvar mod Danmarks bedste hold, siger han.

Træner Jakob Michelsen vurderer, at hans mandskab kunne have fået point med lidt større skarphed.

- Skal vi have point med hjem herfra, skal vi have de små marginaler med os. Det var en fuldt fortjent FCK-sejr, som også kunne være blevet større, og skulle vi have fået point, skulle vi have scoret på vores chancer.

- Det gjorde vi ikke, og derfor fik de kommende mestre fra FCK en fortjent sejr, men vi kan tage en masse selvtillid med herfra, siger træneren.

Sønderjyske ligger nu side om side med AaB på andenpladsen, hvor begge hold har ni point op til FC København.

/ritzau/

 

Dagens Gossip