Sønderjyske spolerer Ove Pedersens Hobro-debut

Ove Pedersen fik søndag en skidt start som træner for Hobro i Alka Superligaen.

I Haderslev blev ligaens bundprop slået med 2-0 af Sønderjyske, der helt fortjent vandt på to scoringer fra Johan Absalonsen.

Fem dage efter sin ansættelse havde rutinerede Ove Pedersen ikke fået sat et synligt aftryk på Hobro-holdet.

Faktisk var Hobro langt under niveauet fra sidste uges 4-4-kamp på udebane mod Esbjerg, hvor assistenttræner Lars Justesen stod med ansvaret.

Gæsterne fik stort set ikke skabt en eneste målchance, og i lange perioder kom Hobro til at stå og forsvare sig langt tilbage på banen.

Godt fem minutter før pausen faldt kampens første scoring, da Marc Pedersen lagde bolden i en bue over Hobro-forsvaret, hvor Johan Absalonsen løb den op.

Mads Justesen kom for sent med en tackling, og så prikkede Absalonsen bolden forbi en fremadstormende Jesper Rask i Hobro-målet til 1-0.

Hurtigløberen Absalonsen cementerede Sønderjyskes sejr på nogenlunde samme tidspunkt i anden halvleg, efter at Hobros Jacob Tjørnelund havde begået straffespark på Tommy Bechmann.

Selv om Absalonsen ikke afsluttede godt, og Hobro-keeper Jesper Rask fik hånden på bolden, kom bolden over målstregen til 2-0.

Sønderjyske har 28 point på ligaens fjerdeplads, mens Hobro har ni point på sidstepladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip