Sønderjyske-stopper: Hobro rystede os

Sønderjyske spillede sprudlende fodbold den første halve time og førte 1-0, men Hobro kom godt tilbage og udlignede til slutresultatet 1-1.

Efter kampen kunne man fornemme en stor skuffelse omkring Sønderjyskes omklædningsrum.

- Ét point er skuffende. Vi har kampen, hvor vi vil have den, men vi var rystede, da de udlignede. Det er jo nærmest deres eneste målchance, men cadeau til Hobro, som er toer i Superligaen, siger Sønderjyske-spilleren Pierre Kanstrup.

Sønderjyskes målscorer til 1-0, angriberen Tommy Bechmann, ærgrede sig også.

- Vi skulle have vundet den kamp, men kigger man på tabellen, så ville man måske sælge den for ét point. Hobro er svære at score imod, men vi fangede dem et par gange på nogle omstillinger, siger Tommy Bechmann.

Han scorede Sønderjyskes mål efter netop en omstilling tidligt i kampen. Efter lidt over en halv time udlignede gæsterne ved topscorer Mads Hvilsom.

Forarbejdet blev lavet af Quincy Antipas, der inden kampen blev kåret til Superligaens bedste spiller i august.

- Quincy er en enmandshær, og han er altid farlig. Du kan ikke holde ham nede en hel kamp, siger Tommy Bechmann anerkendende.

Sønderjyske-træner Lars Søndergaard glædede sig over spillet, der var mere offensivt end længe set med lejesvenden Marvin Pourié som ny mand i front.

- Resultatet var skuffende, men spillet kan jeg ikke være skuffet over. Ligesom det var en fin debut til Marvin. Vi spillede meget offensivt, og vi sad godt på kampen.

- Derfor ærgrer man sig også over, at det ikke blev til tre point, siger Lars Søndergaard.

/ritzau/