Sønderjyske-stopper: Nu er det hverdag igen

Sønderjyske var ubesejret efter tre kampe, men mod gæsterne fra FC Midtjylland gik det galt. Midtjyderne vandt 3-1 i Haderslev.

Inden søndagens kamp havde Sønderjyske-målmand Marin Skender kun tilladt ét mål, og foran sig har han haft et bomstærk Sønderjyske-forsvar, der dog kom til kort mod FCM.

Forsvarsspilleren Pierre Kanstrup erkender, at det ikke var godt nok i søndagens opgør.

- Vi har spillet nogle fine kampe, hvor modstanderne har haft rigtigt svært at score. Nu kan man sige, at det er blevet lidt hverdag igen, siger Pierre Kanstrup.

- Vi taber mange andenbolde. Vi mangler lidt gnisten og vores gåpåmod. Efter at de scorede til 1-3 gik luften helt af ballonen, siger han.

Med en halv time tilbage fik Sønderjyske reduceret til 1-2, men i stedet for en udligning slog Patrick Banggaard sejren fast for gæsterne.

- Det er fortjent, at FCM vandt. Vi var lidt tøvende og lavede alt for mange uprovokerede fejl. Anden halvleg er lidt bedre, men vi fik lidt vores egen medicin i dag, hvor de scorer på to dødbolde, siger Sønderjyske-træner Lars Søndergaard.

Johan Absalonsen stod for Sønderjyskes enlige mål. Han tør godt love, at der kommer lidt flere mål.

- Det var rart endelig at få scoret. Nu skal man passe på, hvad man siger, men holder jeg mig skadesfri, så skal jeg da gerne op på fem-seks mål denne sæson, siger Johan Absalonsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip