Sønderjyske-stopper: Nu er det hverdag igen

Sønderjyske var ubesejret efter tre kampe, men mod gæsterne fra FC Midtjylland gik det galt. Midtjyderne vandt 3-1 i Haderslev.

Inden søndagens kamp havde Sønderjyske-målmand Marin Skender kun tilladt ét mål, og foran sig har han haft et bomstærk Sønderjyske-forsvar, der dog kom til kort mod FCM.

Forsvarsspilleren Pierre Kanstrup erkender, at det ikke var godt nok i søndagens opgør.

- Vi har spillet nogle fine kampe, hvor modstanderne har haft rigtigt svært at score. Nu kan man sige, at det er blevet lidt hverdag igen, siger Pierre Kanstrup.

- Vi taber mange andenbolde. Vi mangler lidt gnisten og vores gåpåmod. Efter at de scorede til 1-3 gik luften helt af ballonen, siger han.

Med en halv time tilbage fik Sønderjyske reduceret til 1-2, men i stedet for en udligning slog Patrick Banggaard sejren fast for gæsterne.

- Det er fortjent, at FCM vandt. Vi var lidt tøvende og lavede alt for mange uprovokerede fejl. Anden halvleg er lidt bedre, men vi fik lidt vores egen medicin i dag, hvor de scorer på to dødbolde, siger Sønderjyske-træner Lars Søndergaard.

Johan Absalonsen stod for Sønderjyskes enlige mål. Han tør godt love, at der kommer lidt flere mål.

- Det var rart endelig at få scoret. Nu skal man passe på, hvad man siger, men holder jeg mig skadesfri, så skal jeg da gerne op på fem-seks mål denne sæson, siger Johan Absalonsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip