Sønderjyske tager fra Frederikshavn med sejr

06/10/2015

Sønderjyskes ishockeyherrer er fortsat ubesejret i Metal Ligaen.

Tirsdag aften var topholdet på besøg hos Frederikshavn White Hawks, og det slap gæsterne fra Sønderjyske bedst fra.

Kim Lykkeskov bragte gæsterne i front efter lidt over tre minutters spil i en målrig første periode, hvor Robin Bergman blot 30 sekunder senere udlignede.

Herefter skulle man frem til kampens 12. minut, før Scott Campbell atter bragte gæsterne i front, men igen fik hjemmeholdet udlignet og denne gang ved Steffen Klarskov Nielsen.

Anden periode bød også på scoringer. Denne gang var det Frederikshavns tur til at komme foran efter seks minutters spil ved Colin Vock, men en udligning af Campbell betød, at Mads O. Lund afgjorde kampen kort før periodens afslutning, da der ikke blev scoret mere i tredje periode.

Sejren betyder, at Sønderjyske topper Metal Ligaen med 19 point efter syv spillede kampe, mens Frederikshavn følger efter med 15 point.

I aftenens øvrige kampe vandt Herning Blue Fox 3-2 over Herlev Eagles. Aalborg Pirates slog Rungsted 4-2, mens Gentofte Stars og Esbjerg Energy endte 4-5 efter en afgørelse i straffeslag.