Sønderjyske-topscorer savnede energien fra Brøndby-kamp

Overordnet set var Sønderjyske tilfreds med 0-0 på udebane mod Viborg lørdag eftermiddag.

Men de fornemme takter fra sidste weekends 3-1-sejr over Brøndby var savnede, lyder det fra Sønderjyske-topscorer Johan Absalonsen efter opgøret.

- Inden kampen sagde vi, at vi ville gå efter sejren, men at det ene point også ville være fint. Men det er ærgerligt, at vi ikke fik mere af den energi med fra Brøndby-kampen, siger Absalonsen.

Han glædede sig dog over, at holdet kunne få point efter en mindre prangende indsats.

- Der var ikke meget prangende fodbold, og selv om der ikke var det, så havde vi da et par chancer. Men ser man på det spil, vi leverede, så kan vi ikke forlange mere end et point, mener Absalonsen.

Sønderjyske-træner Jakob Michelsen var godt tilfreds med det ene point i en kamp, der i lange perioder var låst og uskøn.

- Jeg er grundlæggende tilfreds med det ene point. Vi spillede en god defensiv kamp, og vi gav vel ingen store chancer væk.

- Det var en duelkamp mellem to velorganiserede hold, som ikke gav meget plads, siger Jacob Michelsen.

Han havde håbet på, at Sønderjyske kunne prikke et enkelt mål ind, og derfor er han skuffet. Han mener, at der var et par muligheder, der kunne have sikret sejren.

- Tommy Bechmann havde kampens største tilbud, hvor han forsøgte at liste den ind med hovedet efter et godt angreb, og så havde Johan Absalonsen et skud på overliggeren. Men set over 90 minutter, så var resultatet fair, siger træneren.

I næste spillerunde danner Sydbank Park rammen om et topopgør i Alka Superligaen, når ligaens aktuelle nummer to, Sønderjyske, tager imod FC Midtjylland næste søndag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip