Sønderjyske-træner: Drengene solgte sig dyrt mod FCK

Det er sjældent, at fodboldtilskuerne i Haderslev er vidner til et topbrag, men det blev de søndag aften. Sønderjyske tog imod FC København i et opgør mellem nummer tre og to i Alka Superligaen.

De lokale helte kom endda på 1-0 kort før pausen, men i anden halvleg vendte FCK slaget og vandt med 2-1.

- Første halvleg var relativt jævnbyrdig, men i anden halvleg holdt vi for dårligt fast i bolden. Vi kom under et massivt FCK-pres og de viste, at de har angribere for små 100 millioner kroner oppe foran, siger Sønderjyske-træner Jakob Michelsen.

- Drengene solgte sig selv dyrt, og de blev bakket godt op af tilskuerne, men alt i alt var det en fortjent FCK-sejr. De har et dygtigt hold, også bedre end os, så selvom vi er skuffede over nederlaget, er vi også fattede og realistiske.

Træneren ærgrer sig over de to mål, FC København fik lov til at sætte ind.

- Ved det første mål skulle vi være gået på kroppen af Federico Santander, når nu vi ikke kunne matche ham i duellen, siger Michelsen.

- Nummer to irriterer mig, for der skulle vi have dækket forreste zone. Vi blev fanget af en omstilling på en omstilling, så vi var ude af balance, men det var faktisk noget af det, vi havde trænet, så det skulle vi have løst bedre.

Sønderjyske kom kort før pausen på 1-0 efter et straffespark. I første omgang brændte Johan Absalonsen, men dommer Benjamin Helm Svedborg dømte omspark da han vurderede, at Stephan Andersen havde forladt sin streg for tidligt.

- Jeg nåede slet ikke at tænke på det, men i situationen var jeg bare glad for, at han dømte omspark. Men jeg har hørt, at den var god nok, siger Absalonsen.

- Det ville have været skidt at brænde to i streg, så på omsparket prøvede jeg at sparke lidt højere, og den gik så heldigvis ind, siger han.

Kantspilleren, der har en fortid hos netop FC København, erkender, at gæsterne efter pausen var klart bedst.

- Vi var lidt på hælene i starten af anden halvleg, hvor vi også var for nervøse på bolden. FCK kom ud med 180 kilometer i timen, og vi blev kørt over i de første 20 minutter af anden halvleg, siger Absalonsen.

- De indlæg, de slog, lå snorlige, og så havde de nogle dygtige headere i feltet, hvilket vi ikke var dygtige nok til at dæmme op for.

/ritzau/

 

Dagens Gossip