Sønderjyske-træner efter 2-1: Vi har mange målscorere

Sønderjyske hentede endnu en sejr over OB i denne sæson, da holdet slog fynboerne med 2-1 i Odense lørdag.

Holdets træner, Jacob Michelsen, var godt tilfreds med kampen.

- Vi kommer fint i gang, og tingene foregår på vores præmisser, indtil de kommer foran, og det første gang, at de kom op i nærheden af vores felt.

- Det var startskuddet til en stor OB-dominans, hvor de får en del omstillinger, som de er rigtig gode til. Der kunne de sagtens have scoret mere, og vi var glade for at komme til pause kun bagud med ét mål.

- Vi kommer ud som fyr og flamme i anden halvleg, og vi får scoret to gange. Den sidste del af kampen, er det så OB, som har spillet, siger Jacob Michelsen.

Sønderjyske, der ligger nummer tre i Superligaen, har nu scoret 21 mål i 12 kampe, hvilket er et markant højere snit end i sidste sæson.

- Vi har mange målscorere på holdet. Der er mange, som gerne vil lave mål. I angrebet er det jo fantastisk, at jeg kan vælge mellem to dygtige angribere som Thomas Dalgaard og Tommy Bechmann.

- Vi har snakket meget om at variere vores spil, som gør, at vi kan flytte lidt flere folk frem en gang i mellem, som kan sætte vores mange målscorere i nogle situationer, hvor de kan komme til chancer, siger Sønderjyske-træneren.

En af de målscorere er Johan Absalonsen, der scorede fredagens sejrsmål. Han mener, at grunden til de flere scoringer skal findes i den ændrede måde at spille fodbold på i denne sæson under den ny træner.

- Vi tør spille mere og sætter bolden mere på spil, og det gør nok også, at det ikke bliver de der ultra defensive kampe, hvor vi går en smal sejr eller uafgjort, siger Johan Absalonsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip