Sønderjyske-træner før EL-returkamp: Det er helt åbent

Fodboldklubben Sønderjyske fører 2-1 over Zaglebie Lubin, inden de to hold torsdag aften tørner sammen i returkampen i Europa League-kvalifikationens tredje runde.

De danske DM-sølvvinderes cheftræner, Jakob Michelsen, anser dog på ingen måde det samlede avancement som en formssag før kampen i Haderslev, hvor der er meldt udsolgt på Sydbank Park i Haderslev.

Han er sikker på, at det polske hold undervurderede Sønderjyske i den første kamp i Polen, hvor den danske klub kom foran 2-0.

- Chancerne er blevet væsentligt bedre, end de var, inden vi begyndte for en uge siden i Polen. Da anså jeg Zaglebie Lubin for at være storfavoritter. Nu er det helt åbent, og med det udgangspunkt, vi har, er det bestemt sandsynligt, at vi går videre.

- Men alle, der så anden halvleg dernede, hvor vi var under voldsomt pres, kunne se, at vi mødte et klassemandskab.

- De er gode, men vi viste i første halvleg, hvor vi spillede den bedste halvleg i min tid som Sønderjyske-træner, at vi også kan være med mod et rigtig godt polsk hold, når vi leverer vores bedste, siger Jakob Michelsen.

Træneren advarer ikke mindst mod Filip Starzynski, der blev skiftet ind fra begyndelsen af anden halvleg i den første kamp.

Offensivspilleren var med i Polens trup ved sommerens EM-slutrunde i Frankrig, hvor han blev skiftet ind sent i 1-0-sejren over Ukraine i gruppespillet.

- Det er et ekstremt fysisk stærkt mandskab. De er meget veltrænede og rigtig gode på standardsituationer.

- De blev især gode, efter at Starzynski kom ind efter pausen. Han kom ind og var rigtig dygtig.

- Han brillerede også i weekenden, hvor han scorede et mål og lavede en assist. Starzynski er helt klart en mand, vi skal holde ekstra øje med, siger Jakob Michelsen.

Mens Sønderjyske har fået en skidt begyndelse på Alka Superligaen med blot et point i tre kampe, fører Zaglebie Lubin den polske liga med tre sejre og en målscore på 8-0.

/ritzau/

 

Dagens Gossip