Sønderjyske-træner: Jeg måtte hæve stemmen i pausen

Sønderjyske har fået god start på den igangværende sæson, hvilket fredag aften gik ud over Silkeborg, der måtte indkassere et 0-2-nederlag til de endnu ubesejrede sønderjyder.

Efter en sløv første halvleg indrømmer Sønderjyske-træner Lars Søndergaard, at han måtte hæve stemmen over for sine spillere i pausen. Han savnede vilje i spillernes arbejde på banen.

- Vi halsede for meget efter i første halvleg og overlod for meget initiativ til Silkeborg. Vores pres var for afventende, hvilket gav masser af tid til specielt Dennis Flinta. Det fik jeg sagt i pausen, omend jeg måtte hæve stemmen lidt, forklarer Lars Søndergaard.

Sønderjyskes spillere havde bidt mærke i opsangen, hvilket hurtigt kunne ses på måltavlen. Knap to minutter inde i anden halvleg udnyttede Lars Søndergaards tropper en Silkeborg-fejl, der endte ud i føringsmålet af Bojan Golubovic.

Kort før tid blev føringen fordoblet, da indskiftede Andreas Oggesen kunne lukke kampen efter et flot forarbejde af Tommy Bechmann, der ligeså startede kampen på bænken.

Andreas Oggesen kom på banen efter blot 11 minutter, da han erstattede en skadet Johan Absalonsen.

- Andreas kom dårligt ind i kampen i første halvleg, hvor ikke særlig meget lykkedes for ham. I anden halvleg spillede han bedre. Han kæmpede mere og var med til at løfte holdet og lukke kampen på det flotte mål, han og Tommy kreerede, siger Lars Søndergaard.

Den unge målscorer var efter kampen enig i sin træners kritik, men kunne dog ikke gemme smilet over 2-0-målet væk.

- Vi havde ikke en ret god første halvleg, hvor jeg heller ikke selv kunne få det til at rulle. Efter pausen stod vi bedre sammen og gav os fuldt ud, hvilket i sidste ende sikrede os sejren, siger 20-årige Andreas Oggesen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip