Sønderjyske-træner: Lykkelig over et point i Randers

Kun to hold havde inden fredagens superligakamp formået at få point med hjem fra Randers.

Målt på spil og chancer kunne den statistik sagtens have været fortsat ind i det nye år, men Sønderjyske fik 0-0 med hjem.

Det var ikke helt fortjent ifølge udeholdets træner.

- Vi skulle have tabt i dag. Randers var klart bedst og havde en del chancer til at vinde kampen, siger Lars Søndergaard.

Fra sin plads på sidelinjen må det have løbet koldt ned ad ryggen flere gange på Sønderjyske-træneren, når Randers-spillerne kom nærmere og nærmere scoringen.

Det ene point lunede dog mere end rigeligt.

- Inden kampen havde jeg nok solgt den for et enkelt point. Nu er jeg ovenud lykkelig for, at det lykkedes. Vi var rigtig meget på hælene i dag, siger Søndergaard.

Blandt Sønderjyske-spillerne var der heller ikke megen jubel over spillet.

- Vi var pivringe. I første halvleg var der nærmest kun et hold på banen. Vi er meget glade for det ene point, specielt fordi vi var så heldige med det, siger anfører Niels Lodberg.

Blot et enkelt skud inden for rammen kunne gæsterne præstere fredag aften. Ifølge Sønderjyske-træneren kunne holdet ikke finde fodfæste overfor de fysisk stærke Randers-spillere.

- Det sker sjældent, men Randers overmatchede os i duellerne. Vi vidste, at de havde nogle store, stærke gutter. De gjorde ondt på os i dag, men heldigvis fik vi, hvad vi kom efter, siger Lars Søndergaard.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip