Sønderjyske-træner: Silkeborg har lang vej op

Udviklingen i bunden af Superligaen i denne sæson har gjort, at det ikke umiddelbart ligner, at der længere er to nedrykningspladser på spil grundet Silkeborgs magre pointhøst med kun fire point i 14 kampe.

Cheftræneren hos et af de hold, der sæson efter sæson spås til nedrykning, mener også, at det ser svært ud for Silkeborg.

- Man må bare erkende, at det er op ad bakke for Silkeborg nu, og at de har lang vej op.

- Forventningerne er jo ikke, at Silkeborg som oprykker lige pludselig begynder at vinde en hel masse kampe, siger Sønderjyske-træner Lars Søndergaard og fortsætter:

- Jeg tror, Esbjerg kravler opad, og OB er jo heller ikke mange point fra at stryge over stregen, og jeg mener, de har et godt hold.

- En sejr rykker forbandet meget i den her tætte række, og vi fik en vigtig én mod OB.

Sønderjyske-cheftræneren pointerer dog også, at fokus hovedsageligt er på hans eget mandskab.

- Det er ude af vores hænder, hvad der sker i de andre kampe, men det er klart, at vi er glade for, vi ikke er fanget i bunden, siger Søndergaard.

Ove Pedersen, der er cheftræner hos nedrykningstruede OB, vil ikke pege på nogle hold i bundstriden, som OB skal kæmpe ekstra hårdt med, men peger udelukkende på nogle forhold internt i klubben.

- Vi har nogle delmål, og vi kigger udelukkende på dem. Jeg er ligeglad med navne på de andre klubber, vi fokuserer på delmålene. Hvis vi opfylder vores delmål, så klarer vi den, og det er jeg sikker på, at vi kommer til, siger Ove Pedersen.

OB ligger placeret under nedrykningsstregen efter 14 runder med 12 point. Sønderjyske er placeret som nummer syv med 18 point.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip