Sønderjyske-træner: Skønt at komme over bjerget

Skrevet af admin

|

22/11/2013

Dagens topnyheder

Tre livsvigtige point blev resultatet af fredagskampen for Sønderjyske, der slog Esbjerg med 1-0. Sejren kom i hus efter en god gang sønderjysk fight, til stor tilfredshed for træner Lars Søndergaard.

- Jeg har sagt de sidste mange gange, at vi havde behov for at komme over den her bjergtop, vi var i gang med at bestige. Den var svær at få, når man er inde i sådan en stime, men det gør den kun skønnere, når den så kommer, siger Søndergaard.

- Jeg håber på, at det kan være starten på en stime. Vi ved, at Superligaen er ekstremt tæt, så vores eneste mål lige nu er, at vi skal tage så mange point som muligt hele tiden.

Sejren betyder at Sønderjyske nu har minimeret afstanden til stregen til fire point, men stadig er der et stort stykke arbejde foran Haderslev-mandskabet.

- Der er et godt stykke endnu, men jeg synes, at vi er på rette vej. Vi har set de seneste 14 dage, hvor godt folk arbejder på træningsbanen, så at det udmøntede sig i en sejr, er skønt, siger kantspilleren Daniel Christensen.

Lars Søndergaard er enig med sin spiller, og glæder sig over, at hullet op til stregen i hvert fald ikke bliver større i denne runde.

- Det er nødvendigt i vores position, at der hentes point. Men det scenarie, der var ved at tegne sig - altså at vi ville være klart distanceret ved vinterpausen - det har vi i hvert fald sat en lille stopper for, supplerer træner Søndergaard.

Sønderjyskes resterende program i efteråret byder på kampe mod Viborg og Brøndby.

/ritzau/