Sønderjyskes træner: Comeback-kongerne gjorde det igen

24/04/2016 18:50

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Hjemme på Sydbank Park i Haderslev fik Sønderjyske søndag endnu en sejr og tre point til topstriden i Alka Superligaen. Det skete via en 3-1-sejr over FC Nordsjælland, der først blev sikret til allersidst i kampen.

Sønderjyskes træner, Jakob Michelsen, var efter kampen langt hen ad vejen tilfreds med dagens indsats, selv om FCN havde overtaget i flere perioder.

- Vi startede kampen rigtig godt. Den første halve time spillede vi rigtig god fodbold. Vores presspil sad i skabet, og vi kom fortjent foran. Herefter blev vi lidt passive, og FCN kom bedre med, og de var faktisk bedst.

- I anden halvleg kom vi igen godt ud og havde mulighederne for at lukke kampen. De sidste 15 minutter kom FCN så igen bedre med og fik udlignet, siger Jakob Michelsen.

Sønderjyske er i dette forår flere gange kommet tilbage i kampene og har fået alle tre point, og det var Jakob Michelsen naturligvis tilfreds med.

- Comeback-kongerne gjorde det igen i overtiden. Vi bragte mange mænd med frem til sidst, og det gav pote. Det var en fantastisk sejr, hvor alle følelser kom igennem kroppen, siger Jakob Michelsen.

Det var Sønderjyskes anfører, Pierre Kanstrup, der scorede det første af de to overtidsscoringer. Bolden kom noget tilfældigt til ham ved scoringen.

- Der var noget klumpspil, og så røg den tilfældigt ud til mig og så hamrede jeg til den, og så gik den heldigvis ind, siger Pierre Kanstrup.

Ifølge Pierre Kanstrup var Sønderjyske den mest retfærdige vinder af kampen.

- Skulle der være en vinder, så synes jeg helt klart, at det skulle være os, og det blev det så også heldigvis, siger anføreren for sønderjyderne.

Med de tre point rykkede Sønderjyske op på andenpladsen. I næste runde venter en tur til Hobro.

/ritzau/