Sønderjyskes uheldige helt: Vi havde fortjent point

Det var ikke helt fortjent, at Brøndby søndag aften sejrede med 1-0 over Sønderjyske i Superligaen.

Sådan lyder vurderingen fra Sønderjyskes forsvarsspiller Pierre Kanstrup, som havde en uheldig rolle ved Brøndbys afgørende scoring 25 minutter før tid.

- Vi gik efter de tre point, og dem syntes jeg, at vi kunne have taget fuldt fortjent. Uafgjort havde også været fair nok, selvom jeg måske har lidt Sønderjyske-briller på. Men vi kunne sagtens have snuppet de tre point, siger Kanstrup.

Det var ellers svært at få øje på de store Sønderjyske-chancer i opgøret, hvor også Brøndbys værter kæmpede med at producere målchancer.

- Vi kom godt ud til første halvleg, fik presset Brøndby højt på banen og ødelagt deres spil. Det vidste vi, at vi skulle, for Brøndby har dygtige fodboldspillere. Vi holdt dem stort set væk fra målchancer.

- De havde muligheder, men målchancer havde de ikke så mange af, specielt ikke i anden halvleg, siger Kanstrup.

Det var ham, som rettede Andrew Hjulsagers skud af, så Brøndby fik scoret.

- Hjulsager fik lov til at trække ind i banen, og der var ikke nogen, som pressede ham. Så sparkede han på mål, og jeg prøvede selvfølgelig så meget jeg kunne at blokere.

- Bolden ramte mig så i panden, og bolden gik over i det modsatte hjørne af, hvor Marin Skender (Sønderjyske-keeper, red.) stod. Det var pisse uheldigt, siger Kanstrup.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip