Sønderskudt AaB-reserve: Det var som en træningsøvelse

For en reservemålmand gælder det om at nyde de sjældne gange, man får mulighed for spilletid, men AaB's Carsten Christensen kommer alligevel næppe til at huske sin europæiske debut med særlig stor glæde.

Christensen kom banen i 0-6-blamagen mod Steaua Bukarest torsdag aften, da førstekeeper Nicolai Larsen begik straffe og blev udvist ved stillingen 1-0 til rumænerne.

Uden forudgående opvarmning kunne reservemålmanden intet gøre ved straffesparket, og så faldt AaB'erne helt sammen, og hjemmeholdet lavede i løbet af det næste kvarter yderligere fem mål.

- Jeg følte nærmest, at det var en træningsøvelse. De fik mange skud lige pludselig, og de var alle sammen fra tæt hold. Det var ikke sjovt og ikke den Europa League-debut, jeg havde håbet på, siger Carsten Christensen.

Den 28-årige målmand blev offer for, at AaB-spillerne i undertal forsøgte at komme tilbage i kampen i stedet for at erkende – og begrænse – nederlaget.

- Der skulle vi have været mere kyniske og lukket dem ned. I hvert fald, da vi kom bagud 0-3, skulle vi have parkeret bussen og sagt, at så skal vi ikke mere. Det gjorde vi ikke, og jeg står tilbage med en rigtig ærgerlig fornemmelse, siger Carsten Christensen.

Kampen i Bukarest var hans femte for AaB's bedste hold siden debuten i 2011. Han kan se frem til endnu en kamp, når AaB tager imod det portugisiske hold Rio Ave i næste Europa League-kamp. Her har Nicolai Larsen karantæne efter udvisningen i Bukarest.

/ritzau/

 

Dagens Gossip