Søren Kjeldsen holder sig i top-ti ved US Masters

10/04/2016 03:43

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Søren Kjeldsen går ud til søndagens afsluttende runde ved US Masters på en delt ottendeplads - fire slag efter den førende spiller, Jordan Spieth.

Som størstedelen af spillerne havde den 40-årige dansker det svært på lørdagens tredje runde af årets første majorturnering i golf.

Kjeldsen fik en skidt start på dagens spil med bogeys på de to første huller.

To birdies på sjette og ottende hul pyntede på scorekortet, men på de sidste ni huller faldt nordjyden igen tilbage med tre bogeys. En birdie på 13. hul betød, at han endte dagen med en score på 74 slag - to over banens par.

Dermed er Kjeldsen sammenlagt et slag over par.

Amerikaneren Jordan Spieth, der vandt den legendariske turnering på Augusta-banen i Georgia sidste år, er fortsat på førstepladsen.

Spieth lavede lørdag seks birdies, men på banens 11. hul satte han to slag til og på 18. hul lavede han endnu en dobbeltbogey. Yderligere to bogeys betyder, at verdensetteren sammenlagt nu er tre slag under par.

Kun tre andre spillere er under par. Smylie Kaufman fra USA er på andenpladsen i to slag under, mens den tyske veteran Bernhard Langer sammen med japaneren Hideki Matsuyama begge har brugt et slag mere.

Rory McIlroy havde en skidt dag på kontoret. Nordireren, der inden tredje runde lå på en andenplads, brugte 77 slag og er samlet to slag over par.

/ritzau/