Søren Kjeldsen: Jeg mangler noget fyrværkeri

Søren Kjeldsen ligger langt tilbage i feltet ved golfturneringen Made in Denmark, og nordjyden er foreløbig ikke helt tilfreds med sig selv i Himmerland.

39-årige Kjeldsen åbnede torsdag med en runde i par, men efter fredagens arbejde er han to slag over par.

- Jeg er længere nede, end jeg gerne ville være. Men jeg sagde også før starten på turneringen, at jeg ikke er i superform.

- Det er små babyskridt i den rigtige retning, og der er et stykke vej derhen, hvor jeg gerne vil være, siger Kjeldsen, der skal bruge eftermiddagen på at slå nogle træningsslag.

- Jeg håber, at jeg kan fange noget, der føles lidt friskere, så jeg kan gå ud og spille lidt mere aggressivt og rulle nogle puts i. Mit spil er nu ikke så langt væk.

- Der var ikke noget fyrværkeri i dag, og det har jeg brug for. Forhåbentlig kan jeg lave lidt flere birdies i weekenden, siger Kjeldsen, der kan berette om "landsholdsstemning" ude på nogle af hullerne i Himmerland.

- Det er helt fantastisk. På par tre-hullerne kan der sidde rigtig mange mennesker, og der er helt landsholdsstemning, når man slår bolden tæt på, siger den rutinerede dansker, der gennem karrieren har vundet tre turneringer på European Tour.

Søren Kjeldsen blev færdig med sin anden runde omkring klokken 13, inden regnvejr afbrød flere af spillerne.

Flere af deltagerne mangler fortsat at komme ind i klubhuset efter anden runde.

/ritzau/

 

Dagens Gossip