Søren Pind modtager uhyggelig besked: Jeg beder til, at dine døtre bliver gruppevoldtaget

Justitsminister Søren Pind (V) har i eftermiddag offentliggjort en skræmmende besked, som politikeren har modtaget på Facebook.

Rent sprogligt og skrivemæssigt er det op ad bakke fra afsenderen, hvis identitet er sløret af Venstre-politikeren, men selve budskabet er ikke rar læsning for den 46-årige minister.

Afsenderen lader til at mene, at lovgivningen har sendt afsenderen og andre dele af befolkningen i 'farezonen', mens 'Søren Pind og hans familie er sikret'.

Det er lidt uklart, hvad afsenderen mener, men det står lysende klart, at vedkomende langt fra ønsker det bedste for Søren Pind og statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Læs også: Linse Kessler svinet på Facebook: Så effektivt sætter hun kritikerne til vægs

- Pind og Løkke får alt dårligt op i mig, og jeg ber hver aften til, at dem og deres børn bliver syge og ikke kan få en ambulance. Eller at Pinds døtre bliver gang raped (amerikansk udtryk for gruppevoldtægt, red.).

Venstre-politikeren skriver følgende om den ubehagelige besked:

- Jeg måber gang på gang over, hvad mennesker i vore dage kan få sig selv til at skrive. Tænk hvis de selvsamme folk brugte deres kræfter i demokratiets tjeneste - i stedet for at undergrave det med tarveligt og underlødigt pøbelskriveri, lyder det fra Søren Pind.

Se politikerens Facebook-opslag her: 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Jeg måber gang på gang over, hvad mennesker i vore dage kan få sig selv til at skrive. Tænk hvis de selvsamme folk...

Opslået af Søren Pind på 16. februar 2016

Følg Dagens Politik for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip