Søren Ryge gæster landboforening

Der er lagt op til en spændende og medrivende aften, når den kendte tv-mand, Søren Ryge, tirsdag 28. januar klokken 19 gæster Sønderjysk Landboforening i Vojens og fortæller om sine mange oplevelser med tv-mediet.

"De skæve eksistenser" er temaet for aftenen, og her vil Søren Ryge komme ind på mange af de spændende mennesker, han har mødt og lavet tv-programmer om. Hvem husker ikke f.eks. Anders og Julius, som er nogle af de mest kendte eksistenser, som Søren Ryge har lavet programmer med gennem sine 30 år i fjernsynet.

- Der er ingen tvivl om, at det bliver en rigtig spændende aften, hvor vi vil høre om hans arbejde med de meget berigende programmer om folk rundt i landet, men selvfølgelig kommer han også ind på sine mange haveprogrammer.

Sådan lyder det fra Jette Jacobsen, der er formand for »Land & Liv« under Sønderjysk Landboforening, som står for arrangementet med den kendte tv-mand, der også er kendt som en fængslende foredragsholder.

Hun understreger i den forbindelse, at det ikke er et arrangement, der alene henvender sig til foreningens medlemmer eller landmænd i det hele taget. Alle er velkommen til at deltage i arrangementet, men af hensyn til pladsen kræver det forhåndstilmelding til Sønderjysk Landboforening.

- Pladserne bliver fyldt efter først til mølle-princippet, noterer Jette Jacobsen.

Der er lagt op til en aften med både foredrag og debat, og det er næppe forkert at gætte på, at Søren Ryge også kommer ind på sin opvækst i netop det sønderjyske. Tilmelding til Sønderjysk Landboforening på 7320 2600.

 

Dagens Gossip