Sørgende familie får sød overraskelse af ambulance-redder

Den australske paramediciner Marc Primrose, som er under uddannelse, var først i tvivl om, hvad han skulle gøre, da han fandt en p-bøde i sin ambulance, efter han havde kørt med en ældre kvindlig patient og hendes datter.

Men da han hørte, at den ældre kvinde var død, var han ikke i tvivl om, hvad han skulle gøre. Marc Primrose, som arbejder i Melbourne, tog p-bøden på 686 kroner og betalte den. Det skriver onlinemediet Metro.

Læs også: Dødssyg kvinde bliver hyldet af sine kære: Se deres hjertevarme overraskelse

Det var en fortvivlet Rosemary Morgan, der havde tabt p-bøden i ambulancen, da hendes syge mor skulle hjem fra hospitalet. P-bøden skulle betales i en fart, hvis ikke Rosemary Morgan skulle have en rykker.

- Det var mit instinkt ikke bare at lade dette passere, fordi det ville have betydet, at nogen ville have endt med et ekstra gebyr for at betale regningen for sent, og det ville jeg ikke have, siger Marc Primrose.       

Læs også: Søn holder sit barndoms-løfte: Overrasker far på hans fødselsdag

Marc Primrose sendte en sød besked til Rosemary Morgan, som du kan læse nederst på siden.

Efterfølgende har en meget rørt Rosemary personligt takket Marc for hans store hjerte.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information 

- Vi ville have, at han skulle få en form for anerkendelse, fordi hver gang du tænder for tv, har nogen røvet nogen, og det her er lige det modsatte, siger Rosemary Morgan, som er Marc meget taknemlig.

Se Marcs søde besked her til Rosemary:

 

Dagens Gossip