Søs Egelind: Jeg er en fighter

07/09/2015 15:01

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Fredag den 11. september går det igen løs på dansegulvet, når endnu en sæson af Vild med dans løber over skærmen.

De 12 nydansere træner sammen med deres professionelle dansepartner på livet løs op til det første, store show. Skuespillerinden Søs Egelind har overrasket den professionelle danser Mads Vad med, hvor meget hun er villig til at arbejde.

- Vi er der, hvor vi skal være lige nu med træningen. Jeg er overrasket over, hvor ivrig Søs er for at arbejde for det. Hun er den vildeste træningsnarkoman og arbejdshest. Hun ser det måske som helt naturligt, men hun er så sej, siger han til Ritzau Fokus.

Den 56-årige skuespillerinde er også selv klar over, at hun er født med en fighter-vilje ud over det sædvanlige.

- Hvis jeg beslutter mig for noget, så kæmper jeg for det. Jeg ville ikke sige ja tak til Vild med dans, hvis jeg ikke også var villig til at give, alt hvad jeg har, siger Søs Egelind.

Den kampånd har hun haft brug for flere gange i løbet af sit liv. Særligt skuespillerindens kamp mod kræften har krævet en god portion optimisme og kampgejst.

- Jeg er så glad for, at jeg har den egenskab. Jeg vil ikke sige, at jeg ikke havde overlevet mit sygdomsforløb, hvis jeg ikke var en fighter, men det er måske tæt på, siger hun og tilføjer:

- Jeg har heldigvis en evne til at tro på det allerbedste, selvom tingene ikke altid ser helt gode ud. På et tidspunkt, hvor jeg følte, at jeg havde haft udfordringer nok, sagde en ven til mig "Man får de udfordringer, man kan klare". Det har jeg tænkt meget på siden.

Søs Egelind er særligt kendt for sit makkerskab med Kirsten Lehfeldt i "Søs og Kirsten", men nu giver hun sig i kast med nye og anderledes udfordringer på dansegulvet. Hun fortæller, at hun ikke tager det så tungt, hvis hun kommer til at lave en fejl.

- En af grundene til, at jeg sagde ja til det her, er også, at jeg har lært, at det ikke er så vigtigt, at alting er helt perfekt. Man må gerne træde lidt forkert, hvis man har kæmpet og gjort sit bedste, siger hun.

Den tolvte sæson af Vild med Dans har premiere den 11. september klokken 20.00 på TV 2.

/ritzau/FOKUS