Søster til kvalt alenemor: Han var asocial og jaloux

- Han var asocial og deltog ikke i familiearrangementer, selvom han boede i min mors hus. Jeg tror ikke, familien kunne lide ham fra starten, men min mor lod ham bo der, fordi min søster og han fik et barn sammen.

Sådan fortæller den stærkt berørte tvillingsøster til den afdøde Kamilla Hantusch i retten i Aabenraa, hvor den 25-årige S er tiltalt for at have kvalt Kamilla og smidt hendes lig på en motorvejsrasteplads i juli sidste år.

Ifølge tvillingsøsteren Karina var S til gengæld især i tiden op til hendes søsters død meget kontrollerende.

- Han ringede til hende tit, når hun var ude med veninder, og fandt ud af hvor hun var, siger tvillingsøsteren.

Ifølge Karina var Kamilla den sommer blevet student. Hun ville noget mere med sit liv, havde gjort det forbi med S og var begyndte at se noget til en anden fyr.

- Hun havde tabt sig og var begyndt at gå mere op i sig selv. Hun kunne se, at hun var mere end det værd. Hun gad ikke mere, at nogen skulle bestemme over hende, fortæller ofrets søster foran nævningetinget i Retten i Sønderborg.

Ifølge hendes forklaring accepterede den 25-årige tiltalte ikke bruddet, men var jaloux. I stedet forsøgte han at købe søsteren tilbage med en bærbar computer.

Moderen, som parret havde boet hos i seks år med deres fælles seksårige datter, lovede han, ifølge Karina, at han ville købe en bil til hende, hvis hun kunne få Kamilla til at komme tilbage.

Sidste gang, Karina så sin søster i live, var om aftenen den 19. juli, hvor de sammen besøgte en kammerat, uden at S vidste noget om det.

Til gengæld ringede han flere gange i løbet af aftenen.

Tvillingsøstrene skiltes senere tæt på Kamillas hjem med en aftale om at tage på stranden næste dage med datteren.

Men Kamilla kom aldrig. Ti dage senere blev hun fundet kvalt på en rasteplads. Den tiltalte erkender sig skyldig i grov vold med døden til følge, men nægter drab.

Han ønskede på retssagens første dag ikke at udtale sig foran familien.

/ritzau/

 

Dagens Gossip