Solbakken: Brøndby har lavet gode investeringer

Brøndby har med sommerens tilgange af Teemu Pukki, Johan Elmander og Daniel Agger fået et rutineret og slagkraftigt mandskab, mener FC Københavns manager, Ståle Solbakken.

Det gør søndagens superligaderby i Telia Parken til et ekstra vanskeligt opgør for FCK, vurderer nordmanden.

- Brøndby har lavet nogle tunge investeringer. Det er nogle meget centrale og superrutinerede spillere, de har fået. Både med hensyn til alder og ikke mindst international erfaring, siger Solbakken.

FCK-manageren har set Brøndbys nye angriber Teemu Pukki, som er kommet til fra Celtic, flere gange, og han er imponeret.

- Pukki er en spiller, som jeg så første gang for Helsinki, jeg så ham i Schalke i Bundesligaen, og han har været i Celtic. Og de har Johan Elmander - med den historik, han har.

- De har Thomas Kahlenberg, som har været den bedste midtbanespiller i Superligaen, siden han kom tilbage. Og de har selvfølgelig fået Agger, som er den spiller, han er, lyder det fra Solbakken.

- Vi må se. Må det bedste hold vinde. Vi skal i hvert fald ud over stepperne, fastslår Solbakken.

FCK er placeret på en skuffende syvendeplads med blot otte point efter syv spillerunder. Brøndby har to point mere end FCK.

Søndagens lokalderby mellem FCK og Brøndby begynder klokken 16.30.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip