Solbakken efter EL-exit: Et under vi ikke scorer flere

Efter 1-2 på udebane mod HJK Helsinki er FC København ude af denne sæsons Europa League.

Det skete efter en anden halvleg, hvor FCK havde store chancer til at score fem og seks gange, hvilket ærgrede manager Ståle Solbakken.

- Det er et under, at vi ikke scorer flere mål. Vi spillede en dårlig første halvleg, men spillede godt i anden halvleg, hvor vi skabte flere store chancer.

- Vi er inde i en ond cirkel, men vi kan ikke gøre andet end at fortsætte med at skabe chancer, siger Solbakken til Canal 9.

Han så sit hold udligne til 1-1 i det 90. minut ved Per Nilsson. Dermed var holdet stadig med mulighed for at avancere. Men tre minutter inde i overtiden bragte finnerne sig på 2-1 og slukkede det københavnske håb.

Det er tredje gang i turneringen, at FCK taber point i overtiden.

- Det skete i Torino, det skete i Brugge og nu i Helsinki, at vi slipper mål ind i overtiden, forklarede Solbakken om det skuffende exit.

På grund af de omstændigheder ville han ikke kalde det en fiasko, at holdet ikke længere kan gå videre.

- Man må kigge bag kampene, og havde de varet 90 minutter, havde vi været stensikkert videre, siger Solbakken.

FCK ligger sidst i gruppe B med fire point for fem kampe, mens Club Brugge og Torino efter 0-0 torsdag har henholdsvis ni og otte point. HJK har seks point.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip