Solbakken efter Torino-smæk: Vi begår utilgivelige fejl

FCK-spillerne Mathias "Zanka" Jørgensen og Mikael Antonsson er ikke ligefrem i kridthuset efter torsdagens Europa League-kamp mod Torino.

Det københavnske hold blev ydmyget med et nederlag på 1-5 på hjemmebane, og ifølge manager Ståle Solbakken var det især udvisningerne til de to midterforsvarere, der gjorde udslaget.

- Efter det første røde kort, følte jeg, at vi stadig havde god kontrol i kampen. Men da vi fik det andet røde kort, og Torino scorer, der er det ved at være "game over", siger Solbakken.

FCK kom ellers foran efter fem minutter, men Torinos Josef Martínez fik udlignet til 1-1 efter et kvarter.

Antonsson fik efter en tackling uden for straffesparksfeltet rødt kort, mens Mathias "Zanka" Jørgensen blev udvist i slutningen af første halvleg i en situation, der udløste et straffespark til gæsterne.

- Vi spillede godt i starten, men derefter lavede vi fejl, der er utilgivelige.

- Udvisningerne er rimelige nok. Det er drengenes fejl, og det må de tage på sig, siger Ståle Solbakken.

Med udvisningerne gik det for alvor ned ad bakke for FCK, og italienerne fik udnyttet, at de var i overtal med tre scoringer på otte minutter i begyndelsen af anden halvleg.

- Vi burde holde dem hen i anden halvleg, men vi blev trætte, efter de havde scoret tre mål. Derefter handlede det bare om at overleve, siger Ståle Solbakken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip