Solbakken erkender: Vi scorer ikke nok mål

FC København har efter 15 spillerunder i Superligaen blot scoret et enkelt mål i gennemsnit per kamp, men træner Ståle Solbakken har svært ved at finde en forklaring på de manglende mål.

- Det må du spørge hver enkelt spiller om. Mod Silkeborg skabte vi otte store chancer og scorede kun et mål. Vi havde ni store chancer mod Sønderjyske, der scorede vi en gang, og vi havde fire store chancer i Farum mod FCN, og der scorede vi slet ikke.

- Vi kan ikke dræbe spændingen i kampene, når vi kun scorer et mål. Noget er mangel på dygtighed, og noget er uheldigt, og mod Silkeborg var vi både uheldige og ikke gode nok, siger Solbakken om lørdagens 1-0-sejr over Silkeborg.

Anfører Thomas Delaney har heller ikke nemt ved at finde en forklaring.

- Det er svært at sige, hvad der gør det. Jo flere mål man scorer, jo nemmere er det, for så får man selvtillid. Os midtbanespillere scorer for sjældent for tiden.

- Jeg ved ikke, om det kun handler om selvtillid, men det kræver tro på egne evner. Vinder vi resten af årets kampe 1-0, er jeg godt tilfreds, men vi er de første til at ønske mål nummer to, så kampene bliver lukket.

Angriber Andreas Cornelius påpeger, at en af grundene kan være de mange nye ansigter på holdet.

- Vi har skiftet så meget ud på holdet, og det er vanskeligt at få det til at fungere offensivt så hurtigt. Det drejer sig om relationer og afstemning.

- Vi vil gerne udvikle os offensivt og meget gerne score fem mål per kamp, men det skal ikke blive på bekostning af vores gode defensiv. Angriberne skal være de første til at forsvare, og vi arbejder alle stenhårdt.

Det er kun bundproppen Silkeborg, som har scoret færre mål end FC København i Superligaen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip