Solbakken håber på ny magisk europæisk kamp i Parken

Med et 0-0-udgangspunkt fra kampen i Ukraine i sidste uge er alt stadig åbent mellem FC København og FC Dnipro i tredje kvalifikationsrunde i Champions League.

FCK's manager, Ståle Solbakken, satser på et nyt eventyr i Europa, men det kræver en toppræstation mod ukrainerne i Parken onsdag aften.

- Jeg håber på en ny magisk europæisk kamp i Parken.

- Først og fremmest skal vi have spillere klar igen i hovedet og i krop. Og så skal vi levere en lignende præstation som den i Kijev.

- Jeg tror ikke, at kampen bliver meget anderledes end den første kamp i Kijev, for det er to hold, der har et udgangspunkt, som vi begge kan leve med, siger Solbakken til klubbens hjemmeside.

Det kan dog blive vanskeligt at gå videre, hvis FC Dnipro får scoret i Parken, for så er FCK pisket til at score mindst to mål for at gå samlet videre.

Men de tætte og spændende kampe i Europa er det, FCK og Solbakken elsker ved spillet.

- Det er jo sjovt, og det er det, vi meget gerne vil. Vi var meget tilfredse med det, vi lavede i Kijev, hvor vi fik et udgangspunkt, som var til at leve med.

- Men det er heller ikke perfekt, for hvis de scorer, skal vi lave to mål, siger Solbakken.

- Det klarede vi mod FC Vestsjælland, selv om spillet ikke var det bedste, og så kan vi også klare det på onsdag, lyder det fra Solbakken.

I lørdags var FC Vestsjælland foran med 2-0, inden to mål af angriberen Andreas Cornelius sørgede for et uafgjort 2-2-resultat i Slagelse.

/ritzau/

 

Dagens Gossip