Solbakken har luksusproblemer før premierekamp

I forhold til de seneste sæsoner er det et luksusproblem for trænerteamet i FC København at vælge de 11 spillere, der skal starte inde i lørdagens premierekamp i Superligaen mod Lyngby.

- Der er stor konkurrence om pladserne, nu hvor er alle klar, og det højner også kvaliteten af vores træning.

- Jeg håber, vi kan levere en hjemmekamp på niveau med de fleste af dem, vi leverede sidste sæson, hvor vi sidder på spillet, spiller hurtigt og holder højt tempo og skaber mange chancer.

- Men det er altid lidt svært lige i starten af sæsonen, siger FCK-træner Solbakken til klubbens hjemmeside

Nordmanden har sendt Bashkim Kadrii, Danny Amankwaa og Tom Høgli ned på reserveholdet, som lørdag skal møde Vejle.

- Et er at være fysisk klar, det er også et spørgsmål om kamptræning, og der mangler Bashkim og Danny stadig lige de sidste procenter efter deres langvarige skader.

- Det har vi bare ikke tid til at give dem lige nu, så det må eventuelt komme senere, når vi kommer ind i perioder, hvor vi er lidt mere slidt, og det er lidt synd for dem, siger Solbakken.

- Danny er på vej tilbage og har vist gode ting, og Bashkim også, men der mangler lige den sidste kampskarphed. Men fysisk er de tilbage, og det er det vigtigste.

- Så har Tom også været lidt ind og ud af træningen, fordi hans kone kan føde hver dag det skal være, så han har ikke helt fået den samme opstart som de andre, siger han.

Kampen mellem FCK og Lyngby går i gang lørdag klokken 18.30.

/ritzau/

 

Dagens Gossip