Solbakken: Hobro-nederlag kan få konsekvenser

FC Københavns manager, Ståle Solbakken, er ikke tilfreds med den måde, hans spillere mistede pusten på i anden halvleg af 0-3-nederlaget til Hobro.

Han vil nu overveje, om der skal ændres på opladningen til kampene. Nederlaget kan også få konsekvenser for enkelte spillere.

- Til Europa Cuppen har jeg spillerne hele tiden, og vi træner og træner og træner, så det sidder. Det har vi ikke tid til hele tiden, så de grundlæggende ting skal sidde på rygraden, så vi kan lave små justeringer, siger Solbakken.

- Selvom vi er bagud 0-2, kan alle ikke bare begynde at gøre, som de vil. Det var det, der skete mod Hobro, og det kan få konsekvenser for enkelte spillere og for, hvordan vi angriber opladningen til enkelte kampe.

Fiaskoen kommer oven på en stor præstation onsdag, hvor FCK slog ukrainske FC Dnipro med 2-0 i Champions League-kvalifikationen.

Anfører Thomas Delaney kan ikke forklare udsvingene.

- Det kan man ikke forklare. Vi vil gerne være kendt for, at vi kan holde kontinuitet med tre kampe på en uge. Det kan vi ikke lige nu, og det skal vi arbejde på, siger Delaney.

Mathias "Zanka" Jørgensen mener, at der skal arbejdes med det mentale.

- Vi vidste, hvordan det skulle være, og derfor er det selvfølgelig rigtig skuffende, at vi kom ud sådan her, siger Zanka, der blev udvist 10 minutter før tid.

- Det er i hvert fald ikke fysisk. Det er noget, der sidder oppe i hovedet. Det er noget med at komme ned fra den fantastiske indsats, vi havde i onsdag, til at skulle spille i dag.

Solbakken så andre problemer end det mentale.

- Det er helt tydeligt, at nogle ikke er i stand til fysisk at gøre sig klar, andre klarer det ikke mentalt, og nogle klarer det ikke taktisk. Det må vi finde ud af, siger en utilfreds FCK-chef.

Zanka blev udvist, Youssuf Toutouh fik en kraftig fibersprængning, mens Pierre Bengtsson udgik med en mindre skade.

- Det så næsten rosenrødt ud for to dage siden, og nu er det vendt, siger Ståle Solbakken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip