Solbakken om FCK-målhelt: Han leverede blandet indsats

FC København-angriberen Nicolai Jørgensen blev kåret som kampens spiller, scorede to mål og blev matchvinder i søndagens 2-0-sejr hjemme over FC Nordsjælland.

Alligevel mener FCK-manager Ståle Solbakken, at Nicolai Jørgensen skal gøre det bedre, end han gjorde i Alka Superligaens sene søndagskamp.

- Nicolai havde en meget blandet dag. Han scorede to mål, men han leverede en blandet præstation. Vi håber at se en endnu bedre side af ham i resten af foråret.

- Han havde for mange boldtab i en periode og var lidt upræcis i pasningsspillet, siger Solbakken.

Nordmanden roser dog også sin nøglespiller, som slog til i fraværet af Andreas Cornelius, der er ude med en brækket ankel i omkring seks måneder.

- Men Nicolai var jo en matchvinder, og det første mål var meget fint. Det er der ikke så mange andre, der kan gøre det, siger Solbakken.

Nicolai Jørgensen steg højt til vejrs fem minutter før pausen og scorede til 1-0 efter et indlæg fra backen Ludwig Augustinsson. Fem minutter senere øgede han til 2-0 på straffespark.

I modsætning til Cornelius vil Nicolai Jørgensen meget gerne tage del i spillet på midten af banen, og det skal den danske landsholdsspiller også have frihed til.

- Han har ikke den samme interesse i at være inde i feltet hver gang som Cornelius. Nicolai har jo mange andre facetter i sit spil, og dem vil han meget gerne vise.

- Det skal han også have lov til, så længe han er effektiv, for han er ikke kun en boksangriber, forklarer Solbakken.

FCK er trods sejren fortsat hele 11 point efter førerholdet FC Midtjylland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip