Solbakken om Poulsens udvisning: Det er utilgiveligt

Christian Poulsens svinestreg, der kostede et rødt kort i FC Københavns udekamp mod FC Nordsjælland søndag aften, er utilgivelig og må ikke ske, men der er fortsat tillid til Poulsen i FCK-lejren.

Sådan lyder det fra FC Københavns træner, Ståle Solbakken, efter 0-0-kampen, hvor hans hold måtte spille i undertal i en time som følge af Poulsens albuestød mod Emiliano Marcondes.

- Jeg har sagt til ham i omklædningsrummet foran alle spillerne, at det er helt uansvarligt og utilgiveligt. Det må ikke ske, og han må tåle den kritik, der nu vil komme, siger Ståle Solbakken.

Træneren hentede selv Christian Poulsen ind i FCK-truppen for godt en måned siden og har udtrykt store forventninger til veteranens lederegenskaber.

Episoden søndag aften får ikke Solbakken til at miste tilliden til den mangeårige landsholdsspiller, der tidligere i karrieren har begået tilsvarende forseelser.

- Han har en historie, og det, der skete i dag, er ikke godt. Men jeg har ikke svært ved at forstå, hvad der sker i sådan en situation. Det er sket før, og det kommer til at ske igen - måske ikke med ham, men med andre spillere.

- Det er måske de fem procent galskab, han har, der har gjort, at han er kommet så langt. Galskab og genialitet følger nogle gange hinanden tæt. I dag var det galskab, siger Ståle Solbakken.

Midt i balladen om Christian Poulsen kunne nordmanden dog glæde sig over, at hans hold trods undertal havde godt styr på kampen mod nordsjællænderne.

- Vi demonstrerede perfekt forsvarsspil i undertal, og vi var tættest på sejren. Det er FC Nordsjælland, der kan være bedst tilfreds med uafgjort, mener Ståle Solbakken.

FC København er efter 14 spillerunder placeret på Superligaens tredjeplads - 11 point efter førende FC Midtjylland.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip