Solbakken røber sin startopstilling mod Torino

admin

|

10/12/2014

Dagens topnyheder

Det fortæller en del om kampens betydning, at FC København-manager Ståle Solbakken allerede onsdag middag røber sin startopstilling til Europa League-kampen torsdag aften mod Torino i Telia Parken.

FCK har allerede udspillet sin rolle i gruppe B efter sidste rundes 1-2-nederlag ude til HJK Helsinki. Københavnerne har blot fået fire point for fem kampe.

- Vi stiller op med Stephan på mål, Høgli, Anton, Zanka, Amartey i forsvaret, Amankwaa, Claudemir, Delaney, Toutouh på midtbanen og foran Nicolai og De Ridder, siger Solbakken til klubbens hjemmeside.

På skrift ser det sådan ud i en 4-4-2-formation: Stephan Andersen, Tom Høgli, Mikael Antonsson, Mathias "Zanka" Jørgensen, Daniel Amartey - Danny Amankwaa, Claudemir, Thomas Delaney, Youssef Toutouh - Nicolai Jørgensen, Steve De Ridder.

Det står samtidigt fast, at angriberen Andreas Cornelius misser kampen, efter at han i søndagens superliga-topkamp mod FC Midtjylland blev nakkeskadet. Også Rurik Gislason, Per Nilsson og Pierre Bengtsson sidder over med skader.

Solbakken håber på, at FCK kan slutte godt af mod Torino, som fortsat har chancen for at avancere til 1/16-finalerne.

- Jeg tror, der er en del spillere i startopstillingen, som har noget, de gerne vil bevise, så på den måde er motivationen stor for at slutte godt af.

- Jeg lover i hvert fald vores finske venner og Torino, at vi er godt forberedt og motiveret, og at vi vil gøre alt, hvad vi kan med de midler, vi har til rådighed for at spillet os til en sejr, siger Solbakken.

Club Brugge topper gruppen med ni point efterfulgt af Torino med otte, HJK Helsinki med seks og altså FCK med fire.

Kampstart er klokken 19.

/ritzau/