Solbakken ser gerne William Kvist tilbage i FCK

FC København solgte mandag sin centrale midtbanespiller Claudemir til Club Brugge. I mens savner William Kvist, der spiller samme position, spilletid i sin engelske klub Wigan.

Det sætter gang i spekulationerne om, at den danske landsholdsspiller kan vende tilbage til FCK, hvor han var en succes indtil 2011.

FCK-manager Ståle Solbakken ser det gerne ske, men spørgsmålet er, om Kvist, der fylder 30 år i næste måned, er klar til at vende hjem til dansk fodbold.

- Jeg har altid kontakt med William, jeg snakker jævnligt med ham. Men som situationen står, er det William, der skal tage initiativ. For det sidste jeg har hørt er, at han ikke har lyst til at vende hjem endnu.

- Men vi er der, så hvis han er interesseret, kan vi sætte os ned og snakke om det, hvis han ikke er blevet for gammel til den tid, siger Solbakken til Ekstra Bladet.

Nordmanden understreger dog, at han er tilfreds med at råde over Thomas Delaney, Christian Poulsen, Daniel Amartey og Youssef Toutouh til de centrale pladser på midtbanen.

FCK ligger på andenpladsen - otte point efter FC Midtjylland - når holdet indleder forårssæsonen på hjemmebane mod FC Vestsjælland 22. februar.

/ritzau/

 

Dagens Gossip