Solbakken: Vi bliver stærkere og stærkere

FC København skal hæve niveauet, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om at slå AaB på udebane søndag aften.

1-0-pokalsejren over FC Nordsjælland i onsdags var et lille skridt i den rigtige retning, men der skal bygges meget mere på, mener FCK-træner Ståle Solbakken.

- Vi skal spille mod det mest formstærke hold i Superligaen, som har et flow i spillet, hvor vi lige for tiden måske savner nogle procenter.

- Men samtidig så vi, at Sønderjyske skabte ret mange chancer mod dem, siger Solbakken til klubbens hjemmeside.

AaB er placeret på andenpladsen i Superligaen med fire point mere end FCK, så der skal helst tre point på kontoen set med københavner-briller.

- Det bliver en lige og hård fight, hvor vi har alle muligheder, hvis vi er lige så stærke defensivt og lykkes med at få bygget lidt på offensivt. Vi fik en sejr mod FC Nordsjælland, hvor det grundlæggende spil fungerede bedre.

- Det er ikke bare sådan, at man bare knipser, og så kommer det hurtigt tilbage. Men vi arbejder hårdt, og den vilje, der er i gruppen, siger mig, at vi kommer til at blive stærkere og stærkere, vurderer Solbakken.

Nordmanden mener, at der er større pres på FCK end på AaB.

- Der er meget større pres på os, end der er på AaB i forhold til situationen i tabellen. Det lever vi godt med. Vi kunne have været i en helt anden situation.

- Vi har arbejdet os stille og roligt opad, men vi har ikke klaret at tage det sidste skridt. Det må vi begynde med på søndag, lyder det fra Solbakken.

Kampen mellem AaB og FCK går i gang søndag klokken 19.

/ritzau/

 

Dagens Gossip