Solbakken: Vi fik overraskende mange chancer

Det blev kun til to scoringer for FC København i Champions League-kvalifikationskampen mod tyske Bayer Leverkusen, men der var chancer til flere.

Det siger FC Københavns manager, Ståle Solbakken.

- Vi får flere muligheder, end jeg havde drømt om på det her niveau, og vi kunne godt have scoret et mål eller to til.

Københavnernes to scoringer var nemlig ikke nok, idet Leverkusen scorede tre.

Kampen startede skidt for Solbakkens mandskab, der efter fem minutter kom bagud på et mål af Stefan Kiessling.

- Det første mål har jeg set 1000 gange før på video. Kiessling fylder meget, og han var den eneste, vi skulle holde øjnene på, siger Ståle Solbakken.

På mål af henholdsvis Mathias "Zanka" Jørgensen og Daniel Amartey kom københavnerne foran 2-1 efter et kvarters spil, men måtte alligevel gå til pausen nede med 2-3. Det var Leverkusens udligning, der gjorde mest ondt på Ståle Solbakken.

- Frem til 2-1 er jeg rimelig tilfreds. Vi stoppede deres kontraer, og vi mistede ikke bolden i de situationer, hvor vi ikke måtte miste den. Efter 2-2 målet var de det bedste hold.

- Vi blev straffet hårdt af de fire forreste fra Leverkusen, der alle spillede på et meget højt niveau, siger nordmanden, der særligt deler roser ud til opbygningsspillet omkring Leverkusens tredje mål.

FCK-manageren føler dog ikke, at hans mandskab blev spillet ud af banen, selv om Leverkusen havde flest chancer i anden halvleg.

- Selv ved 2-3 havde vi kontrol over bolden, men nogle af vores spillere spillede ikke op til deres allerbedste, og vi smed nogle dumme bolde væk, siger Solbakken.

Noget uvant har FCK tabt tre hjemmekampe i træk, og derfor passer det måske holdet fint, at returopgøret spilles i Tyskland onsdag i næste uge.

/ritzau/

 

Dagens Gossip