Solbakken: Vi har det aldrig nemt ude mod Sønderjyske

Efter to FC København-sejre i træk over HJK Helsinki i Europa League og Brøndby i Superligaen går jagten ind på tre nye point på udebane mod Sønderjyske.

FCK-manager Ståle Solbakken ser dog frem til en yderst vanskelig opgave lørdag eftermiddag i Haderslev.

- Mine forventninger er, at det bliver en hård kamp, som det altid er ude mod Sønderjyske - jeg tror aldrig, at vi har haft det nemt dernede.

- Det er altid tætte og fighterbetonede opgør mod et godt organiseret og kontrastærkt mandskab, siger Solbakken til klubbens hjemmeside.

Sønderjyske har spillet de seneste tre superligakampe uafgjort 1-1 - senest ude mod OB i sidste spillerunde. Inden da blev det også uafgjort hjemme mod Randers FC og Hobro.

- De var uheldige mod Randers og Hobro, men kom godt igen mod OB. Så det bliver en jævn og hård fight, hvor vi forhåbentlig igen kan stå stærkt i defensiven og samtidig bygge på offensivt, lyder det fra fra Solbakken.

Nordmanden har følgende bud på en nøgle til tre point:

- Som altid i Sønderjyske handler det om, at vi holder et højt tempo i spillet og at vores offensive folk rammer dagen og hinanden i vores måde at spille på.

- Og så skal vi være forberedte og fleksible på at kunne skifte både spillere og eventuelt også taktik undervejs, siger Solbakken.

Han satser på, at holdets opadgående formkurve fortsætter på Sydbank Park lørdag.

- Defensiven har set rigtig stærk ud i lang tid, og offensivt skaber vi flere og flere chancer. Så det går den rigtige vej, mener Solbakken.

Kampen i Haderslev fløjtes i gang lørdag klokken 15.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip