Solbakken: Vores konkurrenter har været ustabile

FC København er på solid kurs mod et dansk mesterskab med syv point ned til AaB på andenpladsen med ni spillerunder tilbage af Alka Superligaen.

Sønderjyske har ni point op til FCK, mens FC Midtjylland og Brøndby er hele ti point efter Ståle Solbakkens tropper.

- Vores konkurrenter har ikke været lige så stabile, og vi har slået både FC Midtjylland, AaB og Sønderjyske i foråret og også spillet klart bedst i disse kampe, og derfor har vi nu et forspring.

- Men vi tager ingenting for givet, og jeg minder hele tiden spillerne om ikke at interessere sig for tabellen.

- Vi vil ud og vinde hver eneste gang - og især på søndag, for vi ved godt, hvad et derby betyder for alle i og omkring klubben, siger Solbakken til klubbens hjemmeside.

Søndag spillede FCK 1-1 ude mod Randers FC, og på søndag venter et opgør hjemme mod ærkerivalen Brøndby.

- Jeg er ikke overrasket over, at vi præsterer så godt, for vi har været uhyggeligt stabile siden september og kun tabt en enkelt kamp siden.

- Der var et enkelt slemt udfald mod FC Nordsjælland, men søndag fik vi point på en mindre god dag, lyder det fra FCK-træneren.

Efter 1-1-kampen i Randers er hele FCK-truppen for første gang i en del uger samlet en hel uge på træningsbanen, og det skal udnyttes frem mod søndagens derby.

- Mentalt er det ikke noget problem, for vi vil altid vinde og især gerne mod Brøndby, men fysisk var det ikke alle, der var på toppen mod Randers.

- Vi har haft nøglespillere med landshold i påsken, hvor Ludwig (Augustinsson) og Erik (Johansson) tilmed døjede meget med sygdom, og vi havde en hård pokalsemifinale i onsdags.

- Det klager vi ikke over, men det er klart, at vi godt kan bruge denne uge uden kampe til at arbejde med både det fysiske og det taktiske.

- Spillerne har fri tirsdag, og fra onsdag arbejder vi målrettet på, at alle rammer deres niveau på søndag, understreger Solbakken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip