Solskjær ser frem til Cardiff: Ferguson rådgav mig

Ole Gunnar Solskjær rådførte sig hos sin tidligere manager i Manchester United, Sir Alex Ferguson, inden han svarede endeligt ja til jobbet som manager i Cardiff.

- Jeg stolede på ham under min spillerkarriere, og jeg stoler fortsat på ham, siger Solskjær ifølge NTB ved klubbens pressemøde

Efter tre succesfulde sæsoner i den norske klub Molde, der i denne periode vandt to mesterskaber og en pokaltitel, kan nordmanden nu kalde sig Premier League-manager.

Torsdag blev han præsenteret som ny manager for den walisiske klub, hvor danske Andreas Cornelius er blandt spillerne.

- Jeg får en flot trup med mange talentfulde, unge spillere. De er vant til at vinde kampe (rykkede op fra den næstbedste række i sidste sæson, red), og nu er de i Premier League.

- Det er den bedste tid i livet, og det gælder om at nyde det. Jeg er heldig at få lov til at være manager i Premier League. Jeg håber at kunne motivere og inspirere spillerne, siger Ole Gunnar Solskjær.

Mange havde advaret ham mod at tage jobbet på grund af den kontroversielle ejer fra Malaysia, Vincent Tan, men Solskjær har et bedre indtryk af Tan.

- Han er ejeren, og han ønsker, at klubben skal være succesrig. Han har investeret mange penge i klubben, og han vil hjælpe den til at blive den Premier League-klub, som vi ønsker, den skal være, siger nordmanden.

Cardiffs formand, Mehmet Dalman, udtalte, at Solskjær var Cardiffs førstevalg, men nordmanden skulle lige rådgive sig med familien, inden han tog den endelige beslutning.

- Lidt diskussioner blev det selvfølgelig til, men dette er en stor udfordring. Familien fandt sig virkelig godt til rette i Kristianstad. Fodbolddelen var på plads, da jeg havde talt med Mehmet første gang.

/ritzau/

 

Dagens Gossip