Sommeren 2014: Lefkas og Parga er nyheder

Elo Christoffersen

|

07/09/2013

Dagens topnyheder

Apollo Rejser sætter i disse uger 100.000 sommerrejser til salg med de mest populære rejsemål som Kreta, Rhodos, Fuerteventura, Tyrkiet og Mallorca først.

På Fuerteventura er det typisk Playitas, som bookes hurtigst, og hvad gælder Kreta, er det områderne Agii Apostoli og Platanias, flest går efter. Nyheder for sommeren 2014 er øen Lefkas og fastlandsparadiset Parga. Herudover øger Apollo antal pladser på en række af de små, mest efterspurgte græske øer. 

- Bookingmønstret for sommeren 2013 var anderledes end tidligere år. Rekordmange sommerrejser blev booket allerede i september og oktober 2012, og der var tidligt markante hotelpræferencer at spore. I år sikrer vi os, at de allermest populære hoteller kan bookes allerede nu, ligesom de meget populære krydstogter i Tyrkiet og Kroatien med den lille traditionelle træbåd, ’gulet’, også er klar til salg”, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo.

Grækenland var det mest efterspurgte rejseland for sommeren 2013, skarpt forfulgt af Tyrkiet, Spanien og Kroatien. Udover at aktiv ferie på Playitas på Fuerteventura og Mythos Beach på Rhodos topper hitlisten, efterspurgte flere end tidligere et skærgårdskrydstogt i enten Kroatien eller Tyrkiet.