Sorg i dansk håndbold: 26-årig spiller har taget sit eget liv

admin

426 uger siden

|

18/05/2016

Dagens topnyheder

Håndboldmålmanden Anders Bendix Dilling er lørdag afgået ved døden. Den 26-årige keeper tog sit eget liv, skriver 1. divisionsklubben Ajax København på sin hjemmeside.

- Det er med stor sorg, at vi søndag eftermiddag af familien er blevet orienteret om, at vores målmand Anders Bendix Dilling er afgået ved døden lørdag 14. maj.

- Anders var utrolig vellidt både på og uden for banen og vil af alle blive husket som en glad, humørfyldt og energisk holdkammerat, som altid gik forrest til træning og kamp.

- Anders valgte i en alt for tidlig alder at tage sit eget liv. Vores tanker går i denne svære tid til hans familie og nærmeste. Æret være Anders' minde, skriver Ajax på sin hjemmeside.

BT har været i kontakt med Ajax-træner Torben Nielsen, som er dybt berørt af situationen.

- Det bliver ikke mere tragisk, og det har virkelig rystet alle. Det er simpelthen så frygteligt og sørgeligt. Selvfølgelig først og fremmest for familien, der står med et ubærligt tab og en ubærlig sorg.

- Han er kun 26 år - og så vælger han den udvej, siger Torben Nielsen til avisen og fortsætter:

- Han var en utrolig behagelig dreng, som alle kunne lide. Han var træningsnarkoman, altid glad og smilende og generelt bare en person, som alle snakkede med.

- Derfor er alle også så fuldstændig uforstående overfor det her. Alle ville gerne have hjulpet, hvis det på nogen som helst måde var muligt for dem.

/ritzau/