Sort uheld: Nygift par dræber hinanden i bilulykke

De færreste oplever at være involveret i et trafikuheld, hvor man støder sammen med nogen, man kender. Men det var desværre tilfældet for et amerikansk ægtepar fra Texas.

26-årige Cristina Muniz og 31-årige Nicholas Cruz, som sammen havde tre små børn, nåede at være gift i lidt over et år, inden de i onsdags kørte galt i hver deres bil og slog hinanden ihjel. Det skriver onlinemediet Metro.

LÆS OGSÅ: Kvinde dør i biluheld, mens tilskuere bliver vidne til noget endnu mere chokerende

Ægteparret arbejdede begge på en kyllingefarm tæt på grænsen mellem Texas og Oklahoma, men på grund af skiftende arbejdstider kørte de ofte i hver deres bil til og fra arbejde.

Det var også tilfældet på den skæbnesvangre dag (4. juni), hvor parret kørte i hver sin retning på en small vej uden markeringer, og pludselig stødte de frontalt sammen. Politiet mener, at den voldsomme ulykke skete, da Cristina gled på tværs af vejen og ramte ind i mandens bil på toppen af en bakke.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Hverken Cristina eller Nicholas bar seler ved sammenstødet, og redningsmandskabet måtte tage specialværktøj i brug for at få parret fri. Begge var døde, da de var fri af bilvragene.

- Det lader til, at faktorer som fart og udsynet på vejen var årsagerne til ulykken, fortæller politibetjenten Jymie Ha til Times Record News.   

Se billeder af parret her:   
 

 

Dagens Gossip